Pour notre client actif dans le secteur de l'abattage et situé sur Mouscron, nous sommes à la recherche d'un abatteur de bovins.
Jouw profiel
Une première expérience dans la fonction est exigée
Vous êtes flexible pour les horaires
Vous avez une bonne condition physique
Voedings- en dieetadvies voor: Cliënten van wellness en esthetische instituten
Menu's samenstellen volgens het medisch voorschrift of de individuele behoefte
Het keukenpersoneel informeren
Voedings- en dieetadvies voor: Volwassenen
Voedings- en dieetadvies bij: Endocrinologische aandoeningen (diabetes, ...)
Activiteiten: Meewerken in organisaties (voedselcomités, ...)
Voedings- en dieetadvies bij: Voedselovergevoeligheden
Het dieet opvolgen en informatie uitwisselen met verschillende betrokkenen (verzorgend, opvoedend personeel, ...)
Voedings- en dieetadvies bij: Digestieve aandoeningen
Voedingsbeheer organiseren binnen een collectiviteit (aankoop van voedingswaren, bereiding en verdeling van maaltijden, ...)
Voedings- en dieetadvies bij: Eetstoornissen (anorexia, boulimie, ...)
Voedings- en dieetadvies voor: Baby, peuter, kleuter
Voedings- en dieetadvies bij: Stofwisselingsziekten (diabetes, ...)
Voedings- en dieetadvies voor: Vrouwen die borstvoeding geven
Voedings- en dieetadvies voor: Zwangere vrouwen
Voedings- en dieetadvies bij: Gewichtsproblemen (overgewicht, zwaarlijvigheid, ...)
Voedings- en dieetadvies bij: Dyslipidemie
Voedings- en dieetadvies bij: Ondervoeding
Voedings- en dieetadvies bij: Voedselallergieën
Voedings- en dieetadvies bij: Kanker
Informeren en sensibiliseren over voeding, gezonde levensstijl en ziektepreventie (allergieën, zwaarlijvigheid, cardiovasculaire ziekten, ...)
Voedings- en dieetadvies bij: Hartaandoeningen (hoge bloeddruk, cardiovasculaire ziekten, ...)
Voedings- en dieetadvies bij: Nierfunctiestoornissen
De administratie en boekhoudkundige gegevens van een organisatie of dienst opvolgen
Procedures, protocollen op het vlak van voeding uitwerken of ontwikkelen (behandelen en bewaren van voedingswaren, koude en warme bereidingen, ...) en de toepassing controleren
Educatieve acties over voeding uitwerken en organiseren (workshops, themaweek, ...)